
 

 
 
 

COUNCIL MEETING – 2 November 2005 
 

Question under Council Procedure Rule 14(2)b 
 

QUESTION 1 
 
From: Councillor Saunders 
 
To:  The Portfolio Holder for Planning 
 
“Does the Portfolio Holder for Planning know how many developers in Winchester 
City are breaking the rules for Class 3 (C) temporary advertisements?”  
 
Reply 
 
“If advertisements are displayed under Class 3(C) of the Advertisements Regulations 
they do not need consent from the City Council. If, however, officers become aware 
that advertisements need Express Consent the developer is contacted and advised 
accordingly. 
 
There are currently 2 sites within Winchester that are displaying advertisements that 
need consent, which are the subject of investigations by the Enforcement Team.” 
 
  
 
 
 
 


